De Cast

De drie hoofdtrainers van Voetlicht Trainingen volgden allen de opleiding tot theaterdocent aan ArtEZ. Daarna deden ze vervolgopleidingen tot trainingsacteur en trainer.

Wies

Leren, lol en diepgang

Bij Wies hoef je maar maximaal tien minuten stil te zitten. Als er theorie nodig is, dan behandelt ze deze snel en interactief. Ze zet deelnemers direct ‘aan’.

Ze heeft eindeloos veel mogelijkheden om deelnemers te laten ervaren wat theorie en modellen voor hen betekenen. De verdieping volgt vanzelf als deelnemers met cases bezig zijn.

Willem

Energie en verbinding

Willem heeft het vermogen om snel te zien wat een individu in een groep nodig heeft. Iedereen voelt zich gezien.

Met een energieke stijl zorgt hij voor een veilige en ontspannen sfeer.

Hij maakt snel verbinding en bouwt bruggetjes waar deelnemers gemakkelijk overheen lopen om ander gedrag uit te proberen.

Niels

Improvisatie en plezier

Niels is doorgaans super gestructureerd, maar in zijn trainingen kijkt hij vooral naar wat er op dat moment nodig is. Hij houdt zich zeker niet aan het ‘script’ als de behoefte van de deelnemers om iets anders vraagt.

Het leerdoel is belangrijk, zeker, maar hij wil ook dat iedereen een leuke dag heeft. En hij merkt in de praktijk dat veel leren en veel lol hebben uitstekend samengaan!